minprisberegner
til dinForretning!

img/intro-img.svgPrøv Minprisberegneren her

Få tilsendt vores nyhedsbrev hver gang vi har nyt at fortælle!
Om os

Vi bygger din prisberegner

Har focus på detaljerne

images/H/080H-dualphone.png
22222

Om os

Den store tidasrøver
Undersøgelser viser at de fleste håndværkermestre bruger uforholdsmæssig meget tid på administration og med at tale i telefon med kunder. Nye kunder såvel som eksisterende kunder. Tid der ikke kan faktureres idet det er jo gratis at ringe til maleren.

Løsningen
Vi har automatiseret processen omkring tilbud, rådgivninig og salg til slutkunde. Et system der bygger på en landingsside med en indbygger prisberegner.

Kunderne kommer selv
Kunderne kan selv udregne deres tilbud og få svar på de mest almindelige spørgsmål omkring arbejdet. Vi overbeviser kunderne om at du vil være den bedste til opgaven i kraft af din erfaring og de tekniske tiltag med Prisberegneren. Vi guider kunden igennem hele processen med at angive hvad der skal udføres i hvilke rum. Du sparer arbejde og kan gå direkte til opgaven. Kunden får rabat 20 %. Og alle er glade. Det skal understreges at du selv sætter priserne på hver enkelt ydelse, duparer pengeHvad er en landingsside. Vores landingssider fokuserer på at fange de kunder der har behov for Tricket er prisberegneren deren håndværkerydelse- holde fast i kunden og få ham til at foretage en bestilling. Ikke et konsulentbesøg men en ordre der går direkte ind i ordrebogen.

Kontakt osOm os

Vi bygger din prisberegner

Professionel maler til alle maleropgaver –

images/H/120H-tommestok.jpg
22222

Om os

Software til håndværkere
Vi har specialiseret os i at lave prisberegnere til håndværkere. Med en prisberegner kan kunden selv udregne sit tilbud på det stykke håndværk han er interesseret i. Vi har prisberegnere til malerarbejde, Gulvbearbejdning, Gulvlægning og visse former for murerarbejde. Med en prisberegner sparer du som håndværker en hel del administrationsarbejde. Herudover bygger vi færdige hjemmesider til håndværkere.

Hvad er en landingsside
Vores landingssider fokuserer på at fange de kunder der har behov for en håndværkerydelse- holde fast i kunden og få ham til at foretage en bestilling. Ikke et konsulentbesøg eller en telefonopringning -men en ordre der går direkte ind i ordrebogen.

Kunderne kommer selv
Vi overbeviser kunderne om at du vil være den bedste til opgaven i kraft af din erfaring og de tekniske tiltag med Prisberegneren. Vi guider kunden igennem hele processen med at angive hvad der skal udføres i hvilke rum. Du sparer arbejde og kan gå direkte til opgaven. Kunden får rabat 20 %. Og alle er glade. Det skal understreges at du selv sætter priserne på hver enkelt ydelse, duparer pengeHvad er en landingsside. Vores landingssider fokuserer på at fange de kunder der har behov for Tricket er prisberegneren deren håndværkerydelse- holde fast i kunden og få ham til at foretage en bestilling. Ikke et konsulentbesøg men en ordre der går direkte ind i ordrebogen.

Kontakt os3 gode grunde til at du skal bruge vores prisberegner

Vi har automatiseret hele processen omkring det at male et værelse eller en lejlighed, således at maleren kan koncentrere sig om at male

images/120-gallery/120-better.png
22222

Glade Kunder
Kunderne er glade for at lave deres eget tilbud. De er jo i forvejen på nettet og vant til at bruge den nye teknologi

Du sparer pange
Du sparer penge idet du ikke skal bruge så meget tid til tilbudsgivning og til at besvare kundernes spørgsmål.

Du sparer tid
Du sparer tid på administration idet Minprisberegner automatisk sender tilbud til kunden og når jobbet er afsluttet sender systemet automatisk en fakture til kunden.

Kontakt os
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function myside() in /customers/4/c/2/crosswords.dk/httpd.www/other/Rapid/MalerSite.php:151 Stack trace: #0 /customers/4/c/2/crosswords.dk/httpd.www/other/Rapid/MalerSite.php(1937): genheader0('myside', Array, 4) #1 /customers/4/c/2/crosswords.dk/httpd.www/other/Rapid/MalerSite.php(2274): newmypost() #2 {main} thrown in /customers/4/c/2/crosswords.dk/httpd.www/other/Rapid/MalerSite.php on line 151